AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı cenaze görmek

Kahve falında tanımadığı cenaze görmek

Kahve falında tanımadığı cenaze görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı cenaze gördüyseniz:

  • Neyse ki, her şeyin bir ilki var.

Kahve falında tanımadığı cenaze görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadık cenaze görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı birinin cenazesini görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesine gitmek günah ve suç işleyeceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesini görmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın cenaze görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazına durmak kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında cenaze kılmak kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir