AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın cenaze görmek

Kahve falında tanımadığın cenaze görmek

Kahve falında tanımadığın cenaze görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın cenaze gördüyseniz:

  • Hızlı konuşarak sizi maddi açıdan yanıltmaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında tanımadığın cenaze görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadık cenaze görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı cenaze görmek bazı radikal kararlar alınacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığı birinin cenazesini görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesini görmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesine gitmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kendi evinde cenaze görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin cenazesini görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir