AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinin cenazesini görmek

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesini görmek

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesini görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hayallerinin gerçek olacağına, nazara geleceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki veya çevrenizdeki kişileri sakin şekilde konuşmaya ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız ihtimaller düşük görünüyor.

Kahve falında tanımadığın cenaze görmek işlerinin büyüyeceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine yorulur.

Kahve falında tanımadık cenaze görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesine gitmek kırgınlıkların biteceğine, kederden ve stresten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesini görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı cenaze görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı birinin cenazesini görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesine gitmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze duası görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir