AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cenazesine gitmek

Kahve falında kendi cenazesine gitmek

Kahve falında kendi cenazesine gitmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi cenazesine gitmek gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince aktif olmanızda fayda var.

Kahve falında cenaze namazına gitmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, hasretin biteceğine alamet eder.

Kahve falında cenazeye gidememek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, arkasından gıybet edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze törenine gitmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine inanılır.

Kahve falında ölünün cenazesine gitmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında otobüsle cenazeye gitmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesine gitmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında cenazenin arkasından gitmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının cenazesine gitmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir