AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı birinin cenazesini görmek

Kahve falında tanımadığı birinin cenazesini görmek

Kahve falında tanımadığı birinin cenazesini görmek razı geleceğine, heveslerinin de azalacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinin cenazesini gördüyseniz:

  • Verilecek sözler veya yapılacak anlaşmalar daha iyi bir geleceğin habercisi olabilir.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesine gitmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinin cenazesini görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın cenaze görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, yol alacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadık cenaze görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesini görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, bütçesinin daralacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı cenaze görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin cenazesini görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğün cenaze görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir