AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadık cenaze görmek

Kahve falında tanımadık cenaze görmek

Kahve falında tanımadık cenaze görmek kişinin iyi hale geleceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hayattan her istediğini alacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, karlı işlere gireceğine, işlerin hafifleyeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadık cenaze gördüyseniz:

  • Sonuçlandırılması gereken konular olabilir.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesine gitmek sevap işleyeceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesini görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinin cenazesini görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın cenaze görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadık cenaze görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı cenaze görmek nimet ve berekete ereceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazına katılmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, evlatlarından memnun olacağına inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanı cenazesi görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir