AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını yaralamak

Kahve falında kocasını yaralamak

Kahve falında kocasını yaralamak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kocasını yaralamak gördüyseniz:

  • Hatta, onlar sizden aynı taleplerde bulunabilirler.

Kahve falında kocasını yaralamak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yaralamak istenmediğiniz bir yere gitmeye, yeni alanlara yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında birini bıçakla yaralamak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında kadın yaralamak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla birini yaralamak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birini yaralamak uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla birini yaralamak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kendini silahla yaralamak rızkının artacağına, aradaki buzların eritileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir