AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın yaralamak

Kahve falında kadın yaralamak

Kahve falında kadın yaralamak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, büyük atılımlar yapacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında kadın yaralamak gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardım etmeniz durumunda olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında kadın yaralamak kendisine şifa olacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın birini yaralamak yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla birini yaralamak yeni maddi kapıların size açılacağın, uzun süre işsizlik çekeceğine delalet eder.

Kahve falında adam yaraladıgını görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makasla birini yaralamak işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında birini öldürmek yaralamak hayırlı fırsatlar yakalayacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında baltayla birini yaralamak insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, kurtuluşa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında taşla yaralamak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir