AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi yaralamak

Kahve falında bir kişiyi yaralamak

Kahve falında bir kişiyi yaralamak çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiyi yaralamak gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları kaçınılmaz olabilir.

Kahve falında bir kişiyi yaralamak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında bıçakla yaralamak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına yorulur.

Kahve falında birilerini yaralamak maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında bebek yaralamak bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla adam yaralamak yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, düşmanlarına da dost olacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla birini yaralamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, sevinçli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında birini silahla yaralamak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adam yaraladıgını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir