AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yaralamak

Kahve falında kedi yaralamak

Kahve falında kedi yaralamak zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, çalışmalarının artacağına, anne baba duasının alınacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi yaralamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olsa da, bununla bağlantılı konularda borca girmek durumunda değilsiniz.

Kahve falında kedi yaralamak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi yaralamak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına işarettir.

Kahve falında eşini yaralamak sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında köpeği yaralamak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağını yaralamak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, takdir toplayacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini silahla yaralamak hanesine bolluk geleceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında insan yaralamak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir