AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birini yanaktan öpmek

Kahve falında tanımadığın birini yanaktan öpmek

Kahve falında tanımadığın birini yanaktan öpmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hayıflanacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın birini yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın birini yanaktan öpmek insanların hayranlığını kazanacağına, kazancın katlanacağına alamet eder.

Kahve falında kadını yanağından öpmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında birini yanağından öpmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini yanağından öpmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadını yanağından öpmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını yanağından öpmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, masa başı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir