AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını yanağından öpmek

Kahve falında kadını yanağından öpmek

Kahve falında kadını yanağından öpmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, onları tebrik edeceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadını yanağından öpmek gördüyseniz:

  • İş ortaklıklarında son derece anlayışlı olmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında bir kadını yanağından öpmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kadını yanağından öpmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi yanaktan öpmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kızın yanağından öpmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kızı yanağından öpmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında eşini yanağından öpmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işarettir.

Kahve falında babayı yanaktan öpmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir