AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birini dövmek

Kahve falında tanımadığın birini dövmek

Kahve falında tanımadığın birini dövmek sevinçli haberlerin alınacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, günden güne kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın birini dövmek gördüyseniz:

  • Size önem veren kişileri etkileyebilecek ya da şaşırtabilecek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın adamı dövmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığım birini dövmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı birini dövmek dertlerine çare bulacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birini dövmek sonradan da çok üzüleceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kadını dövmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın birini dövdüğünü görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir