AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığım birini dövmek

Kahve falında tanımadığım birini dövmek

Kahve falında tanımadığım birini dövmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığım birini dövmek gördüyseniz:

  • Biraz vurdum duymaz yapıda olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın bir erkeği dövmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı birini dövmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın birini dövdüğünü görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kadını dövmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığım birini dövmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini dövmek ön planda kalmayı sağlayacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir