AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birini dövdüğünü görmek

Kahve falında tanımadığın birini dövdüğünü görmek

Kahve falında tanımadığın birini dövdüğünü görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini dövdüğünü gördüyseniz:

  • Tüm seçenekleriniz henüz yüzünü göstermediyse zaman kazanmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında tanımadığı birini dövmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir kadını dövmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkeği dövmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın birini dövdüğünü görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın adamı dövmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini dövmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir