AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı birini dövmek

Kahve falında tanımadığı birini dövmek

Kahve falında tanımadığı birini dövmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, zarar etmeyeceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı birini dövmek gördüyseniz:

  • Daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Kahve falında tanımadığı birini dövmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığım birini dövmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek rahat bir nefes alınacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkeği dövmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadını dövmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, borçların sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini dövmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir