AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir erkeği dövmek

Kahve falında tanımadığın bir erkeği dövmek

Kahve falında tanımadığın bir erkeği dövmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir erkeği dövmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortaya atılarak aslında almak istemediğiniz riskler alabilir ya da ileride pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın bir erkeği dövmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek düşmanlarının güçleneceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığım birini dövmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın birini dövdüğünü görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, yeniden bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı birini dövmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın adamı dövmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir