AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birini çirkin görmek

Kahve falında tanımadığın birini çirkin görmek

Kahve falında tanımadığın birini çirkin görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini çirkin gördüyseniz:

  • Format alışılmadık olsa da, sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında tanımadığın birini çirkin görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına tabir olunur.

Kahve falında çirkin at görmek büyük zararlara uğrayacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında çirkin ayakkabı giymek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin insan görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin bir adam görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin damat görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin bir kadını güzel görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına inanılır.

Kahve falında çirkin tavşan görmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir