AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin bir adam görmek

Kahve falında çirkin bir adam görmek

Kahve falında çirkin bir adam görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin bir adam gördüyseniz:

  • Bazı sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmışsanız onlardan kurtulacaksınız.

Kahve falında yaşlı çirkin adam görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında çirkin bir adam görmek düzenin kurulacağına, beddua ve ah alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin yaşlı adam görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin adamdan kaçmak bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında çirkin adamla evlenmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çirkin yüzlü adam görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, sözünde duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin adamlar görmek rahata erileceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini çirkin görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir