AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin insan görmek

Kahve falında çirkin insan görmek

Kahve falında çirkin insan görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, bolluk içinde yaşamaya, istenmeyen olayların yaşanacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında çirkin insan gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerin sonlanmasını istemiyorsanız politik olmanız gerekecek.

Kahve falında sevdiği insanı çirkin görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, şifa edineceğine işaret eder.

Kahve falında insanı çirkin görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin insan görmek hak yolundan ayrılacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin insan yüzü görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanın yüzünü çirkin görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin yüzlü insanlar görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında bir insanın çirkinleştiğini görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Kahve falında bir insanı çirkin görmek ününün çoğalacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir