AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin bir kadını güzel görmek

Kahve falında çirkin bir kadını güzel görmek

Kahve falında çirkin bir kadını güzel görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin bir kadını güzel gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ya da eski bir sevgiliniz sizi arayabilir.

Kahve falında güzel bir kadını çirkin görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin bir kadını güzel görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel kadını çirkin görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin birini güzel görmek falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında güzeli çirkin görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına delalettir.

Kahve falında güzel birinin çirkinleştiğini görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine işaret eder.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin birinin güzelleştiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir