AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin ayakkabı giymek

Kahve falında çirkin ayakkabı giymek

Kahve falında çirkin ayakkabı giymek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında çirkin ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Kendiişlerinize veya ilişkilerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında çirkin ayakkabı giymek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin ayakkabı görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çirkin giymek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin bir gelinlik giymek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin elbise giymek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin siyah ayakkabı giydiğini görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birinin ayakkabılarını giymek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabılarını ters giymek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, büyük bir sorun oluşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir