AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin at görmek

Kahve falında çirkin at görmek

Kahve falında çirkin at görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, huzurun bozulacağına, şerefli bir hayat süreceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin at gördüyseniz:

  • Gizli ilişkilere eğilim artabilir.

Kahve falında çirkin at görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin birinin güzelleştiğini görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında bir insanın yüzünü çirkin görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı ve çirkin kadın görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancının günden güne arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin gelin olduğunu görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin ayakkabı görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında çirkin diş görmek fırsatların elden kaçacağına, her zaman kötülük için çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birini çirkin görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir