AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığa selam vermek

Kahve falında kalabalığa selam vermek

Kahve falında kalabalığa selam vermek gerçek mutluluğu tadacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yüzünü güldüreceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalığa selam vermek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimse ya da kimselerle birlikte uzakça bir yere gitmeniz ya da bir eğlence yerinde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında kalabalığa selam vermek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babaya selam vermek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin selam verdiğini görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün selam söylemek isteklerin tek tek yerine geleceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden selam almak dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında komutana selam vermek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında erkekle selamlaşmak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında selam söylemek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir