AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla selamlaşmak

Kahve falında arkadaşlarla selamlaşmak

Kahve falında arkadaşlarla selamlaşmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, ona şifa olmayacağına, para kazanmaya başlayacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarla selamlaşmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, romantik bağlar kurabilirsiniz, mevcut bir iş ilişkisi romantizme dönüşebilir ya da yeni işbirlikleri veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşla selamlaşmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşına selam vermek bir sebeple yataklara düşeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarla selamlaşmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşa selam vermek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birine selam vermek çok kötü günler yaşayacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında selam almak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına inanılır.

Kahve falında düşmana selam vermek kazancının her gün daha fazla artacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle selamlaşmak şansın ve bahtın da açılacağına, rızkının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir