AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz selam vermek

Kahve falında namaz selam vermek

Kahve falında namaz selam vermek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işaret eder.

Kahve falında namaz selam vermek gördüyseniz:

  • Genelde devam eden olumlu etkilerin en iyi şekilde değerlendirilmesinde fayda var.

Kahve falında namaz kılıp selam vermek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında namaz kılmak selam vermek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, başına türlü işler geleceğine işaret eder.

Kahve falında namaz selam vermek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına işarettir.

Kahve falında namazda selam vermek çok zor duruma düşüleceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında namazdan sonra selam vermek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına delalettir.

Kahve falında namaz selamı vermek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılarken selam vermek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine selam söylemek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir