AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılıp selam vermek

Kahve falında namaz kılıp selam vermek

Kahve falında namaz kılıp selam vermek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, yüksek makamlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılıp selam vermek gördüyseniz:

  • İşiniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında namaz kılıp selam vermek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken selam vermek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulur.

Kahve falında namazda selam vermek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz selam vermek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılmak selam vermek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında namazdan sonra selam vermek sevdikleriyle arasının açılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine yorulur.

Kahve falında namaz selamı vermek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanı namaz kılarken görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir