AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç bir kızın elini tutmak

Kahve falında genç bir kızın elini tutmak

Kahve falında genç bir kızın elini tutmak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine delalettir.

Kahve falında genç bir kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların gelişimi veya ilerlemesi konuyu ilgilendiren herkesin görüşlerine bağlı olabilir.

Kahve falında genç bir kızın elini tutmak maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında genç bir erkeğin elini tutmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının elini tutmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kızın elini tutmak hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızın elini tutmak parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yabancı bir kızın elini tutmak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir kızın elini tutmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak esenlik bulup, mutlu olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir