AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir kadını öpmek

Kahve falında tanımadığın bir kadını öpmek

Kahve falında tanımadığın bir kadını öpmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, hayır ve bereketin artmasına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Kahve falında tanımadığı bir kadını öpmek ele geçen kazancın azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı kadını öpmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın kadını öpmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir kadını öpmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı adamı öpmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, kendisini çok yıpratacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkeği öpmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın birini yanaktan öpmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın birini öpmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir