AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı adamı öpmek

Kahve falında tanımadığı adamı öpmek

Kahve falında tanımadığı adamı öpmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı adamı öpmek gördüyseniz:

  • Doğru bütçe yaparsanız daha azıyla idare etmenizi sağlayacak çözümler üretebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı bir adamı öpmek işlerin iyiye gideceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı adamı öpmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın adamı öldürmek bol kazançlı günler geçireceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek sorunsuz geçeceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir adamı görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın adamı görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir adamı öldürmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, düşmanların çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir