AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığın birini öpmek

Kahve falında hiç tanımadığın birini öpmek

Kahve falında hiç tanımadığın birini öpmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, önemli kişi haline geleceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, bir uzmana başvurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın birini öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda güç gösterilerinden kaçınmakta fayda var.

Kahve falında hiç tanımadığı birini öpmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığın birini öpmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle öpüşmek herkesin desteğinin alınacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığı bir eve gitmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı birine sarılmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında hiç tanımadığın kadın görmek evliliğinde mutlu olacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek psikolojik olarak toparlanacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir