AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir kadını öpmek

Kahve falında tanımadığı bir kadını öpmek

Kahve falında tanımadığı bir kadını öpmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Daha dışa dönük, toplu aktiviteleri seveceksiniz.

Kahve falında tanımadığı bir kadını öpmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı kadını öpmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kadını öpmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir kadını öpmek sürekli bağırıp çağıracağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığın birini öpmek bir yandan cenaze olacağına, bunu da herkese ilan edeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kızı öpmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı adamı öpmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birini öpmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir