AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın kadını öpmek

Kahve falında tanımadığın kadını öpmek

Kahve falında tanımadığın kadını öpmek parasal durumun düzeltileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, işinden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kadını öpmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir teklif, planlarınızı değiştirse de, mutlu bir gülümsemenin nedeni olabilir.

Kahve falında tanımadığı kadını öpmek çok daha büyük adımların atılacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir kadını öpmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın kadını öpmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadını öpmek anne baba hayır dualarının alınacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığınız bir erkeği öpmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığı birini öpmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızı öpmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bi kızı öpmek kişinin kazancının çoğalacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir