AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı kadını öpmek

Kahve falında tanımadığı kadını öpmek

Kahve falında tanımadığı kadını öpmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, sürekli yerinde sayacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, yüzünün hep güleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı kadını öpmek gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmak için geç kalmış sayılmazsınız.

Kahve falında tanımadığı kadını öpmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadını öpmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın kadını öpmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir kadını öpmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir adamı öpmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkek öpmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadık birini öpmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bi kızı öpmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir