AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı biriyle dudaktan öpüşmek

Kahve falında tanımadığı biriyle dudaktan öpüşmek

Kahve falında tanımadığı biriyle dudaktan öpüşmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, övgü dolu sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Başkaları üzerine baskı kurmamalı veya kendinizin istemediğiniz bir yöne yönlendirilmenize izin vermemelisiniz.

Kahve falında tanımadığı biriyle dudaktan öpüşmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle dudaktan öpüşmek dileklerin yerine geleceğine, maceralara atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesini dudaktan öpmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının dudağından öpmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kızı dudağından öpmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında dudağından öpüldüğünü görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir