AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle dudaktan öpüşmek

Kahve falında tanımadığın biriyle dudaktan öpüşmek

Kahve falında tanımadığın biriyle dudaktan öpüşmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, neşesini kaçıracağına, rahatının yerine geleceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın biriyle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik açıdan kendinizi zorlayacak planlar yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın biriyle dudaktan öpüşmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı biriyle dudaktan öpüşmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının dudağından öpmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yarık dudak görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine delalettir.

Kahve falında dudaktan öpülmek güvenini sarsacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine yorulur.

Kahve falında dudakları uçuklamak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir