AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağından öpüldüğünü görmek

Kahve falında dudağından öpüldüğünü görmek

Kahve falında dudağından öpüldüğünü görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, neşesini kaçıracağına, her istediğini elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudağından öpüldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı teklifleri dikkatle incelemelisiniz.

Kahve falında dudaklarının kuruduğunu görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine yorulur.

Kahve falında kızla dudaktan öpüştüğünü görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatlak dudak görmek toparlanacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında dudak çatlaması görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında akrabayı dudaktan öpmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek rahat bir hayata sahip olmaya, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudakları beyaz görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir