AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini dudaktan öpmek

Kahve falında annesini dudaktan öpmek

Kahve falında annesini dudaktan öpmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında annesini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Belli karışıklıkların çözülmesi gerekiyor.

Kahve falında anneyi dudaktan öpmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin dudağından öpmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında annesini dudaktan öpmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi dudağından öpmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kızın dudağından öpmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin dudağından öpmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek şeref ve rütbeye, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir