AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir kızı öpmek

Kahve falında tanımadığın bir kızı öpmek

Kahve falında tanımadığın bir kızı öpmek yüksek tahsil yapacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, köşeye sıkıştıracağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızı öpmek gördüyseniz:

  • İşlerin paylaştırılması durumunda, önümüzdeki yıllarda faydasını görebileceğiniz sağlam bir ilişki gelişebilir.

Kahve falında tanımadığın bir kızı öpmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın kızı öpmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bi kızı öpmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir kızı öpmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın birini öpmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkek öpmek bahtın açılacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadık birini öpmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir