AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı birini öpmek

Kahve falında tanımadığı birini öpmek

Kahve falında tanımadığı birini öpmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ortaklıkların bozulacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı birini öpmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında hiç tanımadığın birini öpmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı birini öpmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir erkek öpmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, işlerinin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı kadını öpmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir erkeği öpmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın kızı öpmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı adamı öpmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir