AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının tacizine uğramak

Kahve falında babasının tacizine uğramak

Kahve falında babasının tacizine uğramak ilişkiye huzurun geleceğine, karın artacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına inanılır.

Kahve falında babasının tacizine uğramak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda problemler veya tartışmalar ya da bazı sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında babasının tacizine uğramak ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında babanın tacizine uğramak Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından tacize uğramak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tacize uğradığını görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı adamın tacizine uğramak uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun tacize uğradığını görmek mutsuz ve hasta olacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin tacizine uğramak maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine alamet eder.

Kahve falında kızının tacize uğradığını görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, günbegün kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir