AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak

Kahve falında tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak

Kahve falında tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak sorunlarının birken beş olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Bir süredir devam eden ilişkileriniz karşı tarafın açıklamaları veya söyledikleri nedeniyle başka bir boyut kazanabilir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak iyi bir aile reisi ve baba olacağına, bol rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı biriyle el ele tutuşmak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında yabancı bir erkekle el ele tutuşmak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek el ele tutuşmak yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği erkekle el ele tutuşmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkekle el ele tutuşmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir