AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık kadınla öpüşmek

Kahve falında tanıdık kadınla öpüşmek

Kahve falında tanıdık kadınla öpüşmek dünya malının çoğalacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, işlerin yolundan çıkacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işareti olan veya emin olmadığınız konularda ilerlemek veya anlaşmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında tanıdığı kadın görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığı bir kadını görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdığın kadını görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bi kadın görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık bir kadınla evlenmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş tanıdık kadın görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadınla öpüşmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık kadının öldüğünü görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir