AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı bir kadını görmek

Kahve falında tanıdığı bir kadını görmek

Kahve falında tanıdığı bir kadını görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kadını gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir haraket beklemeden hemen gereken teşebbüsleri yapmalısınız.

Kahve falında tanıdık bir kadınla konuşmak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı bir kadın görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kısmetlerinin de kapanacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık kadın öpmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık kadından para almak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kadını öpmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, başka alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık kadının öldüğünü görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık yaşlı kadın görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık bi kadın görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir