AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş tanıdık kadın görmek

Kahve falında ölmüş tanıdık kadın görmek

Kahve falında ölmüş tanıdık kadın görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, yoksul için zenginliğe, kazancını bu kişiden elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş tanıdık kadın gördüyseniz:

  • Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Kahve falında tanıdığı kadın görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadınla öpüşmek hile ile mal elde etmeye, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığı bir kadınla evlenmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık kadını öpmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık güzel kadın görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadınla konuşmak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadınla konuşmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık bir kadının öldüğünü görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir