AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın kadını görmek

Kahve falında tanıdığın kadını görmek

Kahve falında tanıdığın kadını görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın kadını gördüyseniz:

  • Denemeden anlayamazsınız.

Kahve falında tanıdık bir kadınla konuşmak sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık genç kadın görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı kadını görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık bir kadına sarılmak çekilen zahmetin sona ereceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bi kadın görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık güzel kadın görmek elin bollaşacağına, ticaretinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kadını görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık kadından para almak hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir