AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık kadının öldüğünü görmek

Kahve falında tanıdık kadının öldüğünü görmek

Kahve falında tanıdık kadının öldüğünü görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık kadının öldüğünü gördüyseniz:

  • Aşırı güven problem yaratabilir.

Kahve falında tanıdık bir kadının öldüğünü görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık kadının öldüğünü görmek üzüntü yaşamaya, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık bi kadın görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadın görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadına sarılmak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık genç kadın görmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığı bir kadınla evlenmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık bir kadını dövmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir