AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı kadın görmek

Kahve falında tanıdığı kadın görmek

Kahve falında tanıdığı kadın görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı kadın gördüyseniz:

  • Size bazı değersiz şeyler satmaya kalkışabilirler.

Kahve falında tanıdık bir kadına sarılmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bir kadını dövmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski tanıdık kadın görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık genç kadın görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık bir kadınla evlenmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadınla konuşmak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı bir kadını öpmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile tanıdık kadın görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir