AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir kadınla evlenmek

Kahve falında tanıdık bir kadınla evlenmek

Kahve falında tanıdık bir kadınla evlenmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, fesat kimselerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Kibirli veya ukala bir imaj yaratmamaya çalışmak için ekstra gayret göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık bir kadınla evlenmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kadınla evlenmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, maddi olarak güç kazanacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığı birisiyle evlendiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığı kızla evlenmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık bir erkekle evlendiğini görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık biriyle evlenmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, yeni mallara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık bir adamla evlenmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, herkesin önünde olacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık erkekle evlenmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir