AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bi kadın görmek

Kahve falında tanıdık bi kadın görmek

Kahve falında tanıdık bi kadın görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık bi kadın gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konulardaki anlaşmalara, verilen sözlere ya da maddi konulara bakışı farklı olabilir.

Kahve falında eski bir tanıdık kadın görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık bir kadını ölmüş görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı kadın görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadının öldüğünü görmek gerekirse özür dileneceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık kadını hamile görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, tövbelerin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığı bir kadınla evlenmek kafa olarak daha rahat edileceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadınla yatmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadının elini tutmak çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir